Hva avslører likheter med Bitcoin og gull?

Bitcoin har lenge blitt kalt ‚digitalt gull‘, og tro på navnet har BTC vist seg å være en butikk med verdi de siste årene, med eiendelen som gir bedre fortjeneste enn gull eller aksjer. Når det gjelder gull, vel, har gull blitt verdsatt som den store butikken med verdi siden uminnelige tider. Med bruk av Bitcoin Profit ser imidlertid millennials og zoomere ut til å være mer tilbøyelige til digital gull eller gull 2.0.

Bitcoin v. Gull

Med millioner som investerer i aksjer eller gull, har den underbevisste sinn en tendens til å ta overtaket, beviset for dette kan sees i diagrammer, spesielt bobler. Starten og slutten av Tulip-manien, Dot Com-boblen, etc., følger alle en lignende trend, uavhengig av tidsintervallet.

Bitcoin følger også en lignende trend. Diagrammet vedlagt over viser fraktaldannelsen mellom gull og Bitcoin. Og når det observeres, kan det konstateres at syklusen 2016-2017 som fulgte Bitcoin var uhyggelig lik den av Golds i tiåret etter 1982.

Det er ikke der alle likhetene slutter. Fra diagrammet som er vedlagt nedenfor, kan det observeres at både gull og BTC har sett et plutselig krasj i prisene [rød veke], etterfulgt av en bølge som samsvarer med Bitcoin nåværende bølge.

Faktisk hadde en Twitter-bruker med skjermnavnet „Ethereum Jack“ twitret et bilde som viste gulls syklus foran Bitcoin

Fra det samme er det tydelig at selv volumstoppene er på stedet. Derfor kan det å forvente at BTC bølges her ikke virkelig være uaktuelt.

Både gull og Bitcoin, som er verdiforretninger, merker lignende prishandlinger, en utvikling som er noe å holde et øye med. Det er imidlertid ikke alt siden 90-Pearson korrelasjonen mellom Bitcoin og Gold også er på vei opp.

Uavhengig av likhetene vil prisen på Bitcoin til slutt følge sin egen vei basert på etterspørselen mellom kjøpere og selgere. Det tekniske for BTC antyder at et bearish trekk kan komme inn snart. Dette er imidlertid bare mulig hvis prisen går tilbake til det synkende trekantmønsteret.

Related Post

Bitcoin fordert die logarithmische Wachstumskurve zurück, wenn die Chancen für eine positive Entwicklung steigen

Der intensive Aufwärtstrend, den Bitcoin in der Zeit nach der Kernschmelze Mitte März erlebte, hat es dem Unternehmen ermöglicht, einen beträchtlichen Abstand zwischen dem aktuellen Kurs und den jüngsten Tiefstständen

Mark Cuban afferma che le aziende quotate in borsa dovrebbero imparare una lezione da Bitcoin

L’offerta fissa di Bitcoin di un massimo di 21 milioni di monete nel corso della sua vita dovrebbe servire da esempio per le società quotate, afferma Mark Cuban, proprietario dei

Blockstreams Bitcoin Satellite Node lanseres i Venezuela

Venezuelas kryptovalutaaksept har vært en imponerende bragd. I møte med en usikker økonomisk fremtid har landet måtte stole på krypto enda mer. Nå som kryptokurver har blitt et fast inventar